Vloertegels

Quarts Tegels & Natuursteen levert een uitgebreide collectie vloertegels. In onze showroom zijn de meeste bekende merken aanwezig. Onder aan de pagina staat een greep uit ons assortiment.

Er is een enorme keus in sfeer, van landelijk tot modern, en trendy design. Vloertegels zijn voor iedere ruimte te gebruiken, inclusief de wanden van b.v. de badkamer. Dit geeft een heel aparte, exclusieve uitstraling. Overigens zijn veel vloertegels vorstbestendig, zodat u uw terras van dezelfde vloer kunt voorzien als de woonkamer en of keuken. U realiseert hiermee een schitterende verbinding tussen woonhuis en tuin.

Vloertegels bepalen de sfeer van uw woonhuis. Kleuren, afmetingen, legpatronen en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimtelijk aspect. Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm, zo goed als onverslijtbaar, niet duur in vergelijking met andere vloer decoraties. Overigens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, b.v. een cementdekvloer, tegels over tegels, vloerverwarmingsconstructies, houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen zijn voldaan. Voor zeer uitgebreide informatie hierover kunt u bij ons terecht.
Door Quarts Tegels & Natuursteen zijn de meeste vloertegels wekelijks leverbaar.

Ook kunnen we uw (toekomstige) vloer voor u in ons 3D-tekenprogramma invoeren, zodat u een indruk krijgt van hoe het eruit gaat zien.

Hierboven staan een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

U kunt zich uitgebreid laten informeren in onze showroom.